Carn i marea. Guillem Gavaldà i Marc Rodríguez

0

Divendres 20 d’octubre de 2017
Alliance Française. Sant Joan, 35
20.00 h
Gratuït

Presentació del poemari Brànquies. Amb Guillem Gavaldà (poesia) i Marc Rodríguez (guitarra).

Brànquies (Premi de poesia Miquel Bauçà de Felanitx 2017) de Guillem Gavaldà s’esflora amb l’extorsió i la sensualitat del desig i la culpa, de la culpa i el desig. La poesia de Gavaldà, aquest cop, s’amalgama amb la guitarra de Marc Rodríguez per brollar oxigen i vespre.

Guillem Gavaldà (Cerdanyola del Vallès, 1997)

Brut i embriac és com creix: desmembrant-se de matinada entre la son i la poesia. Es perfora l’orella amb agulla i fa Estudis Clàssics a la Universitat Autònoma de Barcelona. I aleshores afloren Arquíloc, Safo de Lesbos, Aligheri, Blai Bonet i la violència d’Abramovik. És l’any 2016 quan neix Fam Bruta (AdiA Edicions – LaBreu Edicions – Cafè Central), el seu primer poemari, guardonat amb el I Premi Francesc Garriga de poesia, i l’any 2017 és premiat amb el Miquel Bauçà de Felanitx amb la seva segona obra poètica, Brànquies (AdiA Edicions). La seva poesia ha estat traduïda al castellà i al turc.

Marc Rodríguez i Guillén (Barcelona, 1997)

Jove estudiant de Filologia Clàssica, baixista i guitarrista que ja desde fa 4 anys volta d’una banda cap a l’altre adquirint múltiples i enriquidores experiències dins l’escena musical. També graduat en el Grau Professional del conservatori Isaac Albeniz de Girona amb el violí com a instrument, forma part de la JOSB (Jove Orquesta Simfònica de Barcelona) i avui en dia forma part també de l’agrupació Eleusis, grup centrat en el rock psicodèlic. En aquesta ocasió s’endinsa dins el marc de la poesia amb la pura intenció de augmentar cada dia més les seves vivències musicals/artístiques.

-Publicitat-