Dàmaris Gelabert, a la nova temporada de LaSala Miguel Hernández

0
  •  ​La temporada inclou 15 espectacles per a públic de 0 a 14 anys

La temporada 2017/18 de LaSala inclou quinze espectacles contemporanis de companyies que aposten per la franja d’edat de 0 a 14 anys, i també per una programació d’activitats paral·leles que aporten valor afegit a cada espectacle. Una programació que ja té inscrits 13.000 alumnes i que és fruit, per primer cop, d’un procés participatiu.

La temporada començarà el 8 d’octubre amb Mons (de Mons Dansa). En el primer trimestre, Años luz (de Luz Micro y Punto, 5 de novembre) i Contes amagats de Marcel Gros, el 3 de desembre, seran els protagonistes a LaSala. El mes de novembre està dedicat als més petits, amb una nova edició del festival El Més Petit de Tots (de l’11 a 26 de novembre).(continuar llegint)

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

Escriu el teu comentari
El teu nom