Tres grans fanalets il·luminaran el Passeig per Nadal

0
Col·lectiu Bafarada, autor del cartell | Juanma Peláez
  • Els llums s’encendran el 24 de novembre amb un acte festiu similar al de l’any passat
  • La Fira de Santa Llúcia obrirà portes el mateix dia i repeteix a la plaça Sant Roc
  • La Casa Duran comptarà amb un pessebre vivent

Cada any el Nadal sembla avançar-se una mica més, i si bé els principals comerços de Sabadell ja han engalanat els seus aparadors, a nivell institucional ja s’estan escalfant els motors per encarar el que es coneix com “l’època més meravellosa de l’any”. Aquest dijous l’Ajuntament ha presentat els actes i activitats que es duran a terme, entre els quals hi destaquen l’obertura dels llums dels carrers i la Fira de Santa Llúcia el 24 de novembre, l’organització d’un pessebre vivent a la Casa Duran i la instal·lació de tres fanalets gegants al Passeig de la Plaça Major.

A continuació us expliquem, fil per randa, les activitats previstes, que seguiran per segon any consecutiu la filosofia de Sabadell Il·lumina, on els fanalets hi tindran un paper important.

Llums de Nadal

El Nadal donarà el tret de sortida el divendres 24 de novembre. Ho farà amb un gran acte d’encesa de l’enllumenat nadalenc similar al que es va fer l’any passat, on una coreografia va servir per encendre la façana de la plaça Doctor Robert, on s’hi van instal·lar diversos fanalets gegants. Els llums de Nadal estaran encesos fins el diumenge 7 de gener, i il·luminaran una seixantena de carrers i places amb més de 500 arcs lluminosos (continua)

-Publicitat-