Irene Solà (Malla, 1990)

Dorms al meu costat com una muntanya
i ni tan sols ronques,
i ni tan sols abraces.
Algunes nits, els records
pugen com rots de pair
i, l’un darrere l’altre,
deixeu de ser homes
per ser literatura.

De poetes inquiets que també aposten per la narrativa, en tenim uns quants exemples: Josep Palau i Fabre, Eduard Màrquez, Yannick Garcia… La darrera incorporació a aquest grup és Irene Solà que, després de guanyar el premi de poesia Amadeu Oller l’any 2012 amb “Bèstia” (Galerada, 2012), acaba d’aconseguir el Premi Documenta 2017 amb la novel·la “Els dics”, la qual es publicarà l’any vinent. Solà, a banda d’escriptora, és llicenciada en Belles Arts i té una àmplia trajectòria com a artista.


Secció realitzada per la poeta Anna Garcia Garay

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

Escriu el teu comentari
El teu nom