Estrena dels Pastorets de la Joventut de la Faràndula

0
pastorets farandula

Dissabtes i diumenges fins el 14 de gener 2018
Estrena: dissabte 16 desembre
Teatre La Faràndula. República, 33
18.00 h
Preu: 11 i 14 € / compra online

Comença la temporada de Els Pastorets de la Joventut de la Faràndula, el gran clàssic de Josep Ma Folch i Torres que no pot faltar a la cita en aquestes dates.

Un muntatge on hi participen 200 persones. El què significa que un 95% de l’entitat participa en aquest montatge de gran format, d’una manera més o menys directa.

Albert González continua al davant de la direcció acompanyat de Ferran Vidal i Montse Serra, que molt probablement agafaran el relleu de cara al proper any. La base de l’equip humà i tècnic és el mateix que les darreres temporades.

Un dels canvis més importants pel que fa al repartiment, és la incorporació d’un nou Rovelló, interpretat per Gorka Plans que farà parella amb Marc Solé, que es va estrenar l’any passat com a Lluquet. L’altre parella de protagonistes, Marc Granado i Pol Berch s’acomiaden aquest any del paper de Lluquet i Rovelló.

Aquest any també s’incorpora Pol Moix com un dels dos Llucifers i que farà parella amb Albert Grimau com a Satanàs. L’altre parella de Satanàs i Llucifer estarà formada per Miquel Roselló i Ferran Vidal. En aquesta edició hi haurà un nou Sant Miquel, interpretat per Manel Dalmases i dos nous Sant Josep que aniran a càrrec de Guillem Ayala i Josep Vidal. S’incorporen també dues noves Isabeló i una nova Verge Maria, Paula del Rio, Berta Robles i Alba Collado, respectivament. Montse Vidal i Laia Closas donaran vida al personatge de Marta.

-Publicitat-