Nou postgrau d’economia social i solidària a Sabadell

0
  • Fruit de la cooperació entre l’àmbit universitari (UAB), l’administració local (Ajuntament de Sabadell) i el moviment cooperatiu (Teler Cooperatiu)
  • Començarà el gener de 2018 i durarà fins el mes de juliol de 2018

La Universitat Autònoma de Barcelona amplia la seva oferta formativa amb el primer  Postgrau en Economia Social i Solidària: Desenvolupament Local, Cooperativisme i Transformació Social.

Un postgrau que vol donar resposta a la necessitat d’especialització educativa entorn un sector que està prenent força progressivament i alhora donar cobertura a les necessitats del teixit socioeconòmic del territori.

El postgrau segueix una metodologia innovadora i s’estructura seguint el fil del disseny i posada en marxa d’un projecte nou o d’una vessant nova d’un projecte ja existent. Aquesta metodologia aposta per resseguir els elements claus de l’Economia Social i Solidària aportant alhora el marc teòric, la teoria aplicada necessària i la pràctica.

A qui va dirigit?

  • A totes aquelles persones que participen ja de manera activa en cooperatives o entitats de l’Economia Social i Solidària o del teixit social, i a totes aquelles que volen impulsar algun projecte en aquesta línia.
  • A totes les persones que des d’administracions públiques locals o supralocals
    o des d’altres espais institucionals participen en àmbits com el d’atenció
    a l’exclusió social, processos d’intervenció comunitària, en la promoció de l’ocupació
    o en l’impuls econòmic del territori, i que volen eines concretes per aplicar en
    el dia a dia del seu lloc de treball.
  • A graduats universitaris que busquen una especialització i alhora la possibilitat de traduir d’una forma concreta i directa en el territori els coneixements adquirits en els seus estudis previs.

Inscripcions obertes fins el 5 de gener de 2018
+ info correu o web

-Publicitat-