Nous cursos i tallers a l’Escola Illa

0
nous cursos escola illa

Illa Escola d’Art i Disseny
Ctra. de Barcelona, 208 bis
Secretaria. Matins: de 8.30 a 14h Tardes dimarts i dimecres 16 a 19h
Tel. 93 711 48 05 | 93 711 40 59 | illa@ajsabadell.cat

L’Escola d’Art i Disseny Illa de Sabadell inicia el segon quadrimestre amb nous cursos i tallers dins de la ja extensa oferta existent. L’escola entesa com un espai de confiança obert al diàleg en la transmissió d’experiències i coneixements, un lloc de creixement, experimentació, relació i creativitat travessats per l’art i l’emoció.

Propostes artístiques obertes a tothom que s’inicien a partir del mes de febrer i finalitzen el juny, en diversos formats, continguts, durades i horaris, compresos entre les 17’30 i les 21’30h.

Inclouen: tallers de dibuix, fotografia, ceràmica, arts&crafts, infantils i seminaris. Al programa hi trobareu tota l’oferta amb informació completa (horaris, preus…).

En destaquem alguns:

  • Enquadernació creativa
    Un taller pràctic per a conèixer les tècniques, els materials i les eines per iniciar-se en l’enquadernació creativa, el paper i el cartró, a cura de Marta Soley.
  • Dibuix del natural
    Pràctica de dibuix que te a veure amb una experiència d’observació, estudi i representació de les formes sensibles, a cura d’Oriol Vilapuig.
    Taller de tècniques pictòriques: una proposta per a treballar amb diferents tècniques pictòriques com l’aquarel·la, les resines o la cera, entre d’altres, a cura d’Oriol Arisa.
  • Taller obert de gravat
    Practicar de manera lliure diferents tècniques de gravat, d’il·lustració, d’estampa o  de llibre d’artista… (Collagraph, tetrapack, litopolièster, planxes lito-òfset, gravat al sucre, aiguafort, punta seca, monotips, fotogravat, etc), a cura de Mercè Galí.
  • Urban Sketching
    Sortim a dibuixar allò que ens envolta, allò que ens crida l’atenció i ho ensenyem a tothom. Perquè som uns narradors d’històries, a cura de Swasky.
  • Sketching Mixmedia
    Una proposta per a prendre contacte amb nous materials per aplicar a l’urban sketching, a cura de Maru Godàs.
  • Com desenvolupar una idea fotogràfica
    Un curs que ofereix a l’alumne eines per a desenvolupar un projecte fotogràfic propi, a cura de Gemma Miralda.
  • Projectes de ceràmica
    Aprofundiment i experimentació de les tècniques ceràmiques, a partir de projectes acompanyats, personals i col·lectius, a cura de Maria Bosch.
  • L’Art Sumi-E
    Taller basat en aquesta tècnica oriental de tinta xinesa, a cura de l’Anna Maria Llagostera.
  • Art del vitrall
    Coneixements pràctics i teòrics de l’ofici de vitraller. Aprenem totes les passes per arribar a la confecció d’un vitrall. Patronatge, tall del vidre, emplomat, soldat, massillat i brunyit, a cura de Joan Serra.
  • Relats de l’art i la cultura contemporanis. Cicle de conferències
    Artistes, professors i activistes culturals ens mostren l’art actual a partir de les seves eleccions de vida. Un espai d’experiències compartides que es constitueixen al voltant de dos conceptes relacionats com són la possibilitat de compartir un relat i el de pertànyer a un present desbordant. Coordinació: Oriol Vilapuig
-Publicitat-