Dàmaris Gelabert al Teatre La Faràndula

0
dàmaris gelabert

Diumenge 4 de febrer de 2018
Teatre La Faràndula. República, 33
18.00 h
Preu: 10, 12, 15 € / compra online

El fenòmen Dàmaris Gelabert

Hi ha fenòmens d’espectacles en què hi ha garantit el joc, la cançó compartida, la broma, l’empatia i una participació directa (sigui pujant a l’escenari o a la platea). Dàmaris Gelabert manté una idea infal·lible. Introdueix cançons que s’han après des de l’escola bressol però les completa amb partitures divertides (com la d’El mosquit) o bé introdueix algun tema d’una certa profunditat (Tu oQui soc jo?). Ara hi ha l’oportunitat de cantar a ple pulmó i compartir la cançó amb una de les cantants catalanes de repertori en català que més visualitzacions aconsegueix amb els seus vídeos de Youtube.

Dàmaris Gelabert ha enregistrat tretze discos i més de 150 cançons. Aquest extens bagatge fa que la pedagoga, musicoterapeuta i autora vallesana acumuli un repertori ple d’èxits per als més menuts. Llicenciada en Filosofia i Ciències de l’Educació per la Universitat de Barcelona, és especialista en musicoteràpia i graduada amb honors pel Berklee College of Music de Boston. Gelabert és, a més, la creadora del Mètode Totsona d’estimulació musical a l’etapa 0-6 i és pionera a Espanya amb les Cançons Personalitzades.

Les seves cançons projecten valors i estimulació vers la música gràcies a les seves lletres i unes melodies fàcilment enganxoses que s’han popularitzat entres les escoles i les famílies amb els nens i nenes com a protagonistes. Una recepta infal·lible per fomentar l’amor per la música i la cançó des de ben petits.

Organitza: La Sala Teatre

-Publicitat-