La marató de muntanya a Sabadell, la Llanera Trail, torna el 21 de gener

0
La Llanera Trail
  • Les inscripcions ja es poden fer a fins el dia 11 de gener, també per a la mitja marató
  • Es desenvolupa entre els termes municipals de Sabadell, Castellar del Vallès i Sentmenat fins al Puig de la Creu
  • Durant tot el diumenge, la plaça Doctor Robert es convertirà en un gran espai festiu amb animació, tabals i diables
El pròxim diumenge 21 de gener la capital vallesana tornarà a acollir La Llanera Trail, la marató i la mitja marató per muntanya organitzada per la Unió Excursionista de Sabadell (UES). La Llanera Trail és una de les primeres maratons per muntanya de l’any i una de les primeres grans cites esportives de la ciutat.

La tercera edició de La Llanera Trail, que va comptar amb 700 corredors en la seva segona edició (gener 2017) i 600 en la primera (gener 2016), torna a oferir una marató (43,8 km) i una cursa de 21 quilòmetres, amb un desnivell positiu de 1.280 metres en la marató i de 380 metres positius en la de 21 km, amb què es configura com una cursa de dificultat mitja, oberta a tots els nivells i ideal per iniciar-se en aquest tipus de curses. Els dos recorreguts comparteixen bona part del traçat i tot i que inicialment poden semblar molt accessibles sorprenen per l’esforç que requereixen.

La Llanera Trail es desenvolupa entre els termes municipals de Sabadell, Castellar del Vallès i Sentmenat i transcorre per corriols inèdits i sorprenents que menen cap al cim del Puig de la Creu (668 metres), el punt més alt de la marató. Els recorreguts, tant de la mitja com el de la marató, són similars als de les dues edicions precedents, però enguany, presenten alguna novetat, amb nous corriols que s’han recuperat després de les ventades de 2014 (continua)

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

Escriu el teu comentari
El teu nom