50 anys de la UAB, concert especial

0
50 anys de la uab

Dijous 3 de maig de 2018
Teatre La Faràndula. República, 33
20.00 h
Concert gratuït / reserva entrades online

50 anys de la UAB

A càrrec del Cor i l’Orquestra de la UAB i de l’Orquestra Simfònica del Vallès. El repertori inclou una composició i estrena especial per al 50 aniversari titulada “El secret de les coses”, del reconegut músic i compositor Marc Timón

Marc Timón (Castelló d’Empúries, 1980) és intèrpret, director i compositor català, considerat un dels més brillants i actius de la seva generació. L’any 2002 es va llicenciar en Periodisme a la UAB, i el 2006 en Composició amb honors, a l’ESMUC. És un músic integral i versàtil, capaç d’escriure amb llenguatges musicals tan diferents com el jazz, la música per a cobla, el pop-rock o la música electrònica, i treure’n el que li interessa de cadascun per transmetre el seu propi missatge, sigui en bandes sonores de cinema o sèries, videojocs, música de teatre, produccions simfòniques o corals.

Al llarg de la seva carrera ha estat reconegut amb més de 30 premis nacionals i internacionals, entre els quals hi ha el Conrad Saló de Sardanes de l’any 2010, tres internacional Jerry Goldsmith (2006, 2010 i 2014) i una nominació pels Best Youn Composer of the Year l’any 2013.

Marc Timón resideix actualment a Los Angeles on, poc després d’arribar-hi, Cristhopher Lennertz el va contactar per compondre per la sèrie de Marvel Agent Carter, i després en va escriure altres bandes sonores: The Litle Wizard,Coliseum i Witches.

Programa

Les Quatre Estacions – Antoni Vivaldi
El secret de les coses – Marc Timón

Cor de la UAB – direcció Poire Vallvé
Orquestra de la UAB – direcció Jesús Badia
Orquestra Simfònica del Vallès – direcció i concertino Marta Cardona

-Publicitat-