Amagar amb la llum + Quan la bellesa era poderosa + Cosas que pasan…

0

Acadèmia de Belles Arts. Passeig Manresa, 20
Entrada lliure

L’Acadèmia de Belles Arts inaugura tres exposicions:
Amagar amb la llum, de Beni López

“Des de fa un temps els meus quadres s’han tenyit de blancs. Tot neix, com quasi sempre, d’una experiència visual que es converteix en una idea, i després en un discurs.

Una línia argumental que embasta la meva obra.

La meva curiositat va aturar-se en les fotografies d’una exposició. Em va sobtar la plasticitat d’aquell conjunt d’imatges esvaïdes, creades pel pigment d’una boira densa que no permetia veure les imatges amb claredat. I miraves, intentant endevinar què s’ocultava darrere de la boira.

Curiositat innata de l’ésser humà. Amagar per descobrir.

Les meves pintures ensenyen i amaguen amb els blancs. I amago amb la llum, cercant una poètica senzilla que mostra algunes parts d’un tot.”

Quan la bellesa era poderosa. De Judith Badia

Una exposició fotogràfica en que es centra en la trajetòria del riu Ripoll per la ciutat de Sabadell per donar una reflexió de com els habitants de les rodalies intervenim en l’espai natural

“En altres temps el nostre rodal era font de vida i natura, amb el temps l’hem anat envaint i destruint. La bellesa del riu Ripoll ha desaperegut així com les industries que també van sucumbir” .

La Judith és estudiant del Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya i exposa a la sala Cub d’Assaig. Aquesta sala d’exposicions de l’Acadèmia de Belles Arts de Sabadell, està destinada aquelles artistes que encara no han tingut una experiència expositiva i per tan tenen la oportunitat de experimentar amb el projecte i l’espai que l’abasta.

Cosas que pasan por los caminos hacia el mismo lugar. De Xavier Bartomeu Cabré

“Amb una equilibrada barreja de tècniques, des de les més tradicionals a les més avantguardistes, elabora imatges sobre suport de tela muntat en bastidor de fusta, passant de les dues a les quatre dimensions del teixit espai temporal. Però això és només el principi, el mitjà. La curiositat de l’autor s’aproxima amb decisió, i en alguns casos temeritat, al desconegut, allò ignorat: El que som”. Juan Jonás Bueno.

-Publicitat-