Com iniciar un projecte teatral. Engruna Teatre

0
com iniciar un projecte teatral

Divendres 20 d’abril de 2018
L’Estruch. Sant Isidre, 140
17.00 h
Entrada lliure

Descobreix el procés de creació d’un projecte teatral amb Engruna Teatre. Des de la idea inicial, a la formalització del concepte, el treball amb l’equip artístic i la resolució final amb l’esdeveniment d’actuació davant el públic.

Engruna teatre

Són dues actrius, la Ruth Garcia i la Mireia Fernàndez, que l’any 2006 van decidir fundar una companyia de teatre familiar per complir el seu desig de crear un llenguatge escènic propi. Amb l’objectiu de seduir i emocionar a grans i petits, construeixen un món personal i visual, basat en el conte tradicional o de nova creació.
A través del teatre, els titelles, els objectes, les ombres xineses, les projeccions i la música, construeixen un món màgic que vol estimular la imaginació de tots els públics.

-Publicitat-