Electrodinàmica quàntica

0
electrodinàmica quàntica

Dimecres, 25 d’abril de 2018
Agrupació Astronòmica. Prat de la Riba s/n
20.00 h
Entrada lliure

Electrodinàmica quàntica, centenari del naixament de R.P. Feynman

Enguany es compleixen cent anys del naixement d’un dels científics més importants del segle XX, el físic americà i premi Nobel R.P. Feynman. La seva figura polièdrica ens portarà a recórrer algunes de les principals fites científiques que van marcar la seva vida: la participació en el projecte Manhattan, el premi Nobel de Física pels seus treballs en electrodinàmica quàntica, les seves famoses «Lectures on Physics», la participació en la comissió Rogers sobre la investigació de l’accident del Challenger, sense oblidar alguns aspectes més personals i divertits de la seva intensa vida.

Joan Carles Carles és enginyer industrial i MBA. Durant la seva carrera professional var ser inspector del Consejo de Seguridad Nuclear. Aficionat als temes de divulgació científica i astronàutica, actualment és assessor en temes econòmics i financers.

-Publicitat-