Lancy Dodem. L’accés a l’aigua potable al desenvolupament de les comunitats

0
Lancy Dodem

Dijous 12 d’abril de 2018
Aigües Sabadell. Aula de l’Aigua. Concepció, 20
18.00 h
Entrada lliure / cal reserva prèvia per correu

Lancy Dodem: Com contribueix l’accés a l’aigua potable al desenvolupament de les comunitats?

Com afecta la falta d’aigua a les persones i als territoris? Es pot viure sense accés a l’aigua potable? Lancy Dodem, portaveu de la Fundació Vicente Ferrer, serà l’encarregat de donar resposta a aquestes preguntes i exposar la situació que pateixen moltes comunitats de l’Índia. Ho farà des de la seva pròpia experiència, ja que Dodem és un dels primers nens hindús apadrinats al nostre país i dedica la seva vida a intentar millorar les condicions de vida de persones de l’Índia.

Aquesta xerrada forma part del cicle Aigua i Món.

-Publicitat-