Swasky: El dibuix com a eina comunicativa, el dibuix com a mentida

0
swasky

Dijous 12 d’abril de 2018
LaNauVa. Sant Josep, 16
17.00 h
Entrada lliure / cal reservar hola@lanauva.com

SWASKY al Tes Talks d’abril. El dibuix com a eina comunicativa, el dibuix com a mentida

L’urban sketcher i il·lustrador, Swasky, ens parlarà de com comunica a través del dibuix, tot observant la vida urbana.

Víctor Swasky ha estudiat Belles Arts i Comunicació Audiovisual i ha treballat al món de la publicitat. El dibuix sempre ha estat present en la seva trajectòria, fins que ha s’ha convertit en el seu mitjà de vida. És professor de dibuix de l’Escola Illa, impulsor dels grup d’Urban Sketchers Barcelona, que ara ha esdevingut associació. Ha guanyat dues vegades el premi internacional del Festival de quaderns de viatge de Clermont Ferrand, França.

Per acabar la sessió s’ens proposa dibuixar l’hort de Lanauva, les tasses del te o les pastes que anirem menjant. Si us animeu a dibuixar (i no només a endrapar) es recopilarà tot el material i s’organitzarà una exposició.

Així que porteu llapis, retolador, aquarel·les o plastidecors. Tot és bo per dibuixar. Podeu portar la vostra llibreta preferida o utilitzar fulls que ens proporcionaran allà mateix.

-Publicitat-