Vida (i mort) abans dels dinosaures. Cafè cientítific

0
vida i mort abans dels dinosaures

Dimarts 17 d’abril de 2018
Sala d’actes de la UES. La Salut, 14-17
19.00 h
Entrada lliure

Vida (i mort) abans dels dinosaures

Malgrat que probablement l’extinció que va acabar amb els dinosaures és la més coneguda (i fins i tot cinematogràfica), al llarg de la història de la vida a la Terra hi ha hagut extincions molt més massives. En aquest Cafè Científic descobrirem el que s’ha anomenat “la mare de totes les extincions” i alguns dels representants que hi havia durant el Permià, fa més de 250 milions d’anys, molt abans que els dinosaures apareguessin i s’extingissin.

A càrrec de Josep Fortuny, Cap de l’àrea de Paleontologia virtual de l’Institut.

Organitza: Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont

Hi col·labora: ADENC, Associació per la defensa i l’estudi de la natura, Unió excursionista de Sabadell, Corporació Sanitaria Parc Taulí, Fundació Bosch i Cardellach, Agrupació Astronòmica Sabadell, i La Ruda

-Publicitat-