Museus de participació comunitària

0
museus

Divendres 1 de juny de 2018
EstruchBar. Sant Isidre, 140
16.00 h
Entrada lliure

Museus de participació comunitària. A càrrec de Mònica Molina (UAB)

Els museus tenen la possibilitat de convertir-se en un espai de trobada, on la comunitat local pugui esdevenir, creadora i consumidora de cultura. Per emmarcar aquesta proposta, la Mònica Molina parlarà de museus participatius i de co-creació, alhora que comentarà el cas d’un museu basat en la participació comunitària.

El #CAFESTRUCH és una cita quinzenal en la que els artistes en residència que viuen a la Fàbrica Estruch comparteixen una estona de cafè amb les persones que hi participen. Normalment es programen cafès temàtics on es convida alguna personalitat que explica un projecte, una proposta o una idea; i d’altres, és un espai on simplement conversar sobre l’art, sobre el temps o sobre el cafè en sí.

 

-Publicitat-