Contes i corrandes

0
contes i corrandes

Divendres 15 de juny de 2018
Espai Cultural Àgora. Sol i Padrís, 93
21.30 h
Entrades: 10 € / reserves per correu o WhatsApp al 609 79 01 76

Contes i corrandes s’entrellacen amb la il·lusió de tenir una estona única: històries i cançó improvisada que es barregen per fer-nos fruir amb la paraula, el gest i el so.

Els versos creats al moment, improvisats, són la clau de Corrandes són Corrandes, ​uns versos que acompanyen amb tonades tradicionals de la Catalunya Vella i que provoquen emocions i sorpresa. El conte és una finestra oberta a galàxies desconegudes, una invitació a pensar, una eina de transformació social, un instrument al servei de totes les revoltes, afirma l’escriptor sabadellenc David Vila i Ros. I què passa quan ajuntem les melodies i l’atreviment de Corrandes són Corrandes amb les paraules i la ironia d’en David? Doncs que ens adonem que hi ha barbaritats, potser veritats, que només es poden dir cantant. O recitant.

-Publicitat-