Un tramvia anomenat desig

0

Divendres 8 de juny de 2018
Librerío de la Plata. Sant Jaume, 8
20.00 h
Entrada lliure

Un tramvia anomenat desig

Presentació de la versió catalana del clàssic de Tennessee Williams, editat per Adesiara.

Amb la intervenció del traductor, Joan Sellent i l’editor, Jordi Raventós.

Els actors Marta Tricuera i Santi Ricart i la cantant Eulàlia Ara interpretaran alguns fragments de l’obra.

Sinopsis

Blanche DuBois, filla d’una família de rics terratinents d’un poble del sud dels Estats Units, arriba a un dels barris més degradats de Nova Orleans, on la seva germana petita viu miseriosament amb Stanley Kowalski, un rauxós immigrant polonès de maneres rudes i tracte bestial. Aquesta visita, que inicialment ha de durar pocs dies, es converteix en una bomba de rellotgeria que acaba esclatant de forma brutal, tot desemmascarant els deliris, les misèries, les mauleries dels personatges i, per extensió, la realitat més crua i els vicis més recòndits de bona part de la societat nord-americana.

-Publicitat-