L’escriptora i periodista Gemma Ruiz serà la pregonera de Festa Major de Sabadell

0
Gemma Ruiz
Gemma Ruiz | Adrià Costa

L’escriptora sabadellenca i periodista Gemma Ruiz serà la pregonera de la Festa Major de Sabadell. Així ho ha fet públic l’Ajuntament de Sabadell aquest divendres, després que ahir va traslladar la decisió a les entitats que participen activament en l’elaboració del programa d’activitat de la cita, que aquest any se celebrarà del 6 al 10 de setembre.

Aquest dijous, al Casal Pere Quart, va tenir lloc el segon plenari del procés participatiu de la Festa Major en què van coincidir una vintena de persones interessades en pensar la festa grossa de la ciutat amb l’objectiu de millorar-la. Durant la sessió, un representant de cadascuna de les quatre comissions de què consta aquest procés va destacar els aspectes que han anat treballant i també com es plasmen en la convocatòria d’aquest any.

Els membres de la taula van repassar les novetats i el programa complet de cara als propers 7, 8, 9 i 10 de setembre propers. L’alcalde de la ciutat, Maties Serracant, va aprofitar l’ocasió per anunciar que Ruiz havia estat l’elegida per a fer el pregó de Festa Major. Ella és autora d’Argelagues, una novel·la basada en la vida entorn del passat tèxtil a la nostra ciutat.

(Notícia publicada al Nació Sabadell)

-Publicitat-