Mascotas. Cinema a la fresca. 30 Nits i més

0
mascotas

Dilluns 16 de juliol de 2018 Plaça del Primer de Maig
Divendres 20 de juliol de 2018. Parc del Nord. Plaça del Forjador
22.00 h
Gratuït

Mascotes (2016) 

Direcció: Chris Renaud i Yarrow Cheney

¿Com és exactament la vida de les nostres mascotes quan sortim per la porta de casa? En un edifici d’apartaments a Manhattan descobrirem com és el dia a dia de Gidget, Chloe, Mel i un variat grup d’animals domèstics quan els seus propietaris deixen les seves cases per anar a treballar.

La vida del Max com a mascota preverida de la Katie corre perill quan la seva propietària porta a casa un altre gos anomenat Duke, amb qui el Max aviat té les seves diferències. Però ambdues mascotes han de deixar enrere la seva rivalitat quan s’adonen que un adorable conillet blanc anomenat Snowball està recrutant un exèrcit d’animals que han estat abandonats, decidits a venjar-se de tots els animals domèstics i dels seus propietaris.

 

Aquest estiu, les projeccions del cinema a la fresca es realitzaran de forma itinerant pels diversos barris i districtes de la ciutat.

-Publicitat-