La rosa al fusell. Gemma Humet i Toni Xuclà

0
la rosa al fusell

Dissabte 7 de juliol de 2018
Espai Off Fresc. D’En Font, 1
22.00 h
10 € / compra online

Toni Xuclà i Gemma Humet presenten en concert La rosa al fusell, un recull de cançons fetes enmig de la lluita per emocionar. Toni Xuclà es va iniciar i va formar part de la nova cançó i ara reuneix en un concert la part més artística i poètica de la cançó amb la commovedora veu de la Gemma Humet i els nous arranjaments de Xuclà, que tornen a captivar, recorden d’on venim i donen força en els nous reptes.

Les cançons provenen la nova cançó a Catalunya i també dels moviments semblants a França, Cuba i Espanya. El repertori inclou temes tan emblemàtics comTio Canya (A tall), No demano gran cosa (Miquel Martí i Pol, Ramon Muntaner), Jo vinc d’un silenci (Raimon), A Margalida (Joan Isaac), Óleo de mujer con sombrero(Sílvio Rodríguez), Em dius que el nostre amor (J.Vergés, Toti Soler), En el Pont d’Amsterdam (Jaques Brel), L’home del carrer (Quico Pi de la Serra) o Palabras a Júlia (Paco Ibáñez, Agustín Gotysolo).

Fitxa artística

Toni Xuclà, guitarra clàssica, acústica i elèctrica
Gemma Humet, veu

-Publicitat-