West Side Story. Cinema a la fresca. 30 Nits

0
west side story

Dilluns 9 de juliol de 2018
Plaça del Treball
22.00 h
Entrada lliure

West Side Story (1961)

Direcció: Jerome Robbins, Robert Wise

El musical va ser innovador: pels balls, que formen part de l’acció dramàtica; per la música molt variada de Bernstein (ritmes llatins, jazz, cançons d’amor de gran bellesa melòdica…) i per la temàtica. Una de les cançons més famoses d’aquesta obra és Amèrica, on es contraposen les dues visions dels emigrants en arribar als Estats Units: la il·lusió per la llibertat, la modernitat i el consumisme, i d’altra banda el desengany davant de la marginació racial i la pobresa. La posada en escena de la cançó Amèrica se situa en un terrat on els sharks xerren sobre la seva vida als Estats Units.

Aquest estiu, les projeccions del cinema a la fresca es realitzaran de forma itinerant pels diversos barris i districtes de la ciutat.

-Publicitat-