20è aniversari de l’SCAI

0
scai

Diumenge 23 de setembre de 2018
Espai Cultural Àgora. Sol i Padrís, 93
11.00 a 18.00 h
Entrada lliure

20è aniversari SCAI

Festa de celebració del 20è aniversari del Servei Ciutadà d’Acolliment als Immigrants (SCAI), amb l’actuació del mim internacional Carlos Martínez amb una part de la seva obra “Una velada con Carlos Martínez” durant la qual representarà algunes escenes entorn a diferents drets humans.

Hi haurà un tastet intercultural de diferents cuines del món

Actuacions artístiques per part de diferents grups (Controversia, Núria Roca, de l’Escola de Dansa Oriental Body Art de Sabadell, Grup Komadari, Grup de dansa Virgen del Quinche i Grup mandinga Kora, Djaly Cissokho.)

Presentacions de diferents entitats en les quals hi participen persones migrants.

Exposicions a càrrec d’altres entitats

Altres intervencions per part de persones, entitats i institucions vinculades amb l’SCAI i amb les quals hi col·laboren.

L’SCAI és un servei cívic i ciutadà d’acolliment a les persones immigrades que fomenta els contactes entre la societat sabadellenca amb persones i grups d’immigrants. L’SCAI treballa amb i per les persones immigrades, procurant ser un punt de trobada de persones autòctones i immigrades sense restriccions ideològiques, ètniques ni religioses, treballant diàriament per la defensa dels drets bàsics de les persones immigrades i de la igualtat de totes les persones tant en drets com en deures, amb independència de la seva situació administrativa.

 

 

-Publicitat-