The Magic and Loss Orchestra, homenatge a Lou Reed

0
magic loss

Diumenge 30 de setembre de 2018
La Capella. Can Gambús, 1
12.30 h
Entrada lliure

The Magic and Loss Orchestra

Lou Reed, un dels grans del rock alternatiu, va morir el 2013. Ens va deixar un impressionant llegat d’àlbums, tant en solitari com en el seu paper de líder de The Velvet Underground, havent exercit la seva influència sobre un veritable exèrcit de músics i aspirants musicals . Va ser Brian Eno qui va dir que en els seus inicis poques persones es van fer amb en primer disc de VU, però totes aquelles persones van acabar formant una banda inspirada pel rock poètic de Lou Reed. De la seva trajectòria destaca, a part dels mítics discos dels Velvet i els clàssics dels 70, la trilogia creada a finals dels 80 i principis dels 90, New York, Songs for Drella i Magic and Loss.

I és a aquest últim àlbum que el The Magic and Loss Orchestra ret homenatge amb el seu tribut. El quintet centra el repertori dels seus concerts en el disc que inspira el seu nom, a part de les cançons més emblemàtiques de Reed. Els directes del grup representen una vetllada celebratòria i plena de clàssics. Després de tot, “our lives were saved by Rock and Roll”.

-Publicitat-