Bombons de Ferran Bach, lectura dramatitzada

0
bombons

Divendres 19 d’octubre del 2018
Espai FOC Ventura. Via Massagué, 5
20.30 h
Entrada lliure / reserves al 93 725 17 39

Bombons, de Ferran Bach

Lectura dramatitzada de l’obra de teatre Bombons, estrena absoluta de l’autor sabadellenc  Ferran Bach.

Actors: Jep Barceló, Aina Huguet i Àngela Jové.
Direcció: Ferran Bach.

Sinopsi

Un poeta cèlebre arriba a una edat avançada amb una pèrdua de visió irreparable que li impedeix llegir. Fa anys que ha deixat d’escriure, però ara els amics l’han convençut que hi torni per evitar que es deprimeixi. Llavors li troben una estudiant universitària que li fa de lectora i li mecanografia els poemes nous al dictat. Quan la lectora s’adona que ell no valora prou la seva feina, se sent rebutjada i decideix aprofitar-se del prestigi del poeta.

L’autor

Ferran Bach (1963) escriu teatre i poesia. Va estudiar filologia i va ser lector del poeta J.V.Foix. Va treballar de lector a les universitats d’Indiana i de Sheffield. Des del 1994 viu als Països Baixos i es dedica a la gestió cultural. Havent viscut gairebé mitja vida en altres llengües se sent un migrant lingüístic. Fa uns anys que s’ha vist amb cor d’escriure i recitar poesia en català i en neerlandès. S’ha format en escriptura teatral a l’Obrador de dramatúrgia de la Beckett.

Formació en escriptura teatral

2017-2013 Assistència als Obradors de dramatúrgia de la Sala Beckett.
Cursos amb Anthony Neilson, Roger Bernat, Martin Crimp, Jordi Casanovas,
Pere Riera i Guillem Clua. Diverses tutories amb Toni Casares i Marc Rosich.

-Publicitat-