Graut presenta segon disc a La Capella

0
graut
Foto: Jendrix

Diumenge 4 de novembre de 2018
La Capella. Parc de Can Gambús, 1
12.30 h
Entrada lliure

Graut presenta el segon disc

Manual Nadir per a Nòmades Zenitals (Microscopi 2018), és el segon disc de Graut, relat musical del trànsit per un tram del camí de la vida, reflexe d’ombres i llums, neguit i dolor, esperança i orgull, on les cançons neixen i creixen explorant la seva pròpia sonoritat, folk, americana, blues, rock… formant un so personal i prenent identitat pròpia, ara ja inconfusible.

El disc ha estat gravat, mesclat i masteritzat a Sidi Studios per Freddy Solves i Michel Solves.

Graut són

Toni Grau:  guitarres i veu principal, Pere Ayala: guitarres, dobro, mandolina, pedal steel i cors, Àngel Blázquez: baix i cors, Freddy Solves: piano i teclats i Michel Solves: bateria i cors. I la col·laboració de Marc Prat al contrabaix, Joan “Walter” Ego Diaz amb l’harmònica i Albert Pedragosa guitarra i cors.

-Publicitat-