Microteatre feminista. Cicle de teatre social de la Quartera

0

Divendres 26 d’octubre de 2018
La Quartera Teatre. Comte Jofre, 30
21.00 h
Entrades: 10 € / Club Week&: 8 €

Microteatre feminista

Comença el cicle de teatre social de la Quartera amb dues peces de microteatre:

INI (dins), Companyia La Cítrica

Escrita i interpretada per Montse Folgado –acompanyada a l’escenari per Raül Ferré- i dirigida per Mercè Solé. Un clam feminista a la necessitat de mostrar i debatre l’assetjament ja des de l’adolescència.

Aquesta obra posa el focus en les vegades que les dones (i molt sovint adolescents) han patit algun tipus d’agressió o abús sexual i no n’han estat concients i com això els ha repercutit més endavant.

250.000.000 candidats

Escrita i dirigida per Jaume Viñas i protagonitzada per Marina Buisan i Rocío Balagué

Dues noies esperen en una sala d’una clínica per ser inseminades. Entre rialles, plors i impaciència es qüestionen la difícil decisió de ser ventre de lloguer.

Obra en la qual veiem el drama que viu una noia que està a punt de ser inseminada i que té les pors prèvies a prendre aquesta decisió. Compta amb l’ajuda de la seva parella, que intenta convèncer-la que és una bona idea, tenint en compte que és un embaràs de lloguer, de manera que s’embutxacaran 5.000 euros. Ella té por dels efectes secundaris de l’embaràs.

Una obra que posa a debat un tema tan complicat com és el de la gestació subrogada, ja que mostra les dues parts: la que creu que és bona idea i la que no acaba d’estar del tot a favor.

-Publicitat-