Anaïs sota les voltes

0
anaïs sota les voltes

Dissabte 15 desembre 2018
Espai FOC Ventura. Via Massagué. 4-7
20.30 h
Entrada lliure / reserves al 93 7251739

Anaïs sota les voltes

Presentació a càrrec d’Anna Cabeza. Breu lectura de Paquita Company amb il·lustracions musicals de José Antonio Villareal al violí.

La Jana, una jove de Barcelona, arriba a Ciutadella a les acaballes del 2005 per prendre possessió de la casa familiar on solia passar les vacances quan era petita i que no ha visitat des de fa anys. Té la intenció de quedar-s’hi fins que enllesteixi la recerca sobre la vida i obra de l’escriptora francoamericana, d’origen català, Anaïs Nin, que l’editorial per a la qual treballa li ha encarregat. Un cop a Menorca, i a mesura que avança en la seva investigació literària, es retroba amb una part de la seva història familiar que desconeixia. Aquest descobriment l’obligarà a afrontar uns fets del passat que li canviaran la mirada sobre la seva vida i el seu entorn.

Maria Vilanova i Vila-Abadal. Doctora en Filosofia i Ciències de l’Educació per la Universitat de Barcelona i llicenciada en Filologia Anglesa per la mateixa universitat. Ha cursat estudis de postgrau relacionats amb l’educació, el teatre i l’escriptura, tant a universitats de casa nostra com de Gran Bretanya.

 

-Publicitat-