Goorgorlou, documental i cinefòrum

0
goorgorlou

Dimarts 18 de desembre 2018
Can Capablanca. Comte Jofre, 30
19.30 h
Entrada lliure

Goorgorlou, documental i cinefòrum

Projecció del curt-documental Goorgorlou (15′) –sobre el col·lectiu subsaharià que recull ferralla a Sabadell– seguit d’un col·loqui amb les protagonistes. Es continuarà amb una exposició i anàlisi de la situació en la que viuen les protagonistes a nivell pràctic i legal.

L’esdeveniment finalitzarà amb la lectura d’un manifest elaborat pel Servei Ciutadà d’Acolliment als Immigrants (SCAI).

Goorgorlou és un documental que convida a conèixer i a reflexionar sobre la situació en la qual viuen joves subsaharians que recullen ferralla a la ciutat de Sabadell. La seva forma de viure, els seus pensament i la gran dificultat que tenen per poder aconseguir els permisos de residència i treball queden retratats en aquest documental, on també apareix representació de l’Ajuntament de Sabadell i dels cossos policials de la ciutat de Sabadell.

L’activitat, organitzada per l’associació Colors del Món i el Servei Ciutadà d’Acolliment als Immigrants (SCAI), en col·laboració amb el Casal Can Capablanca i el suport de l’Ajuntament de Sabadell.

Acte organitzat en motiu del Dia Internacional de les Persones Migrants.

 

-Publicitat-