Vida en sombras (1948)

0
vida en sombras

Dijous 20 de desembre del 2018
Cineclub Sabadell. Cinemes Imperial
Sessió: 20:00 / 22.30 h
Entrada: preu únic 4 €

Vida en sombras (1948) 

Durada: 74 minuts
Filmoxarxa de la Filmoteca de Catalunya

Còpia recentment restaurada de la pel·lícula Vida en sombras del director de cinema sabadellenc Llorenç Llobet-Gràcia.

Sessió especial que comptarà amb la participació de diferents convidats que ens parlaran de la pel·lícula i de la restauració. El Ferran Alberich, coordinador de la restauració de la pel·lícula, l’Esteve Riambau, director de la Filmoteca de Catalunya, Beatriu Llobet, la filla de Llorenç Llobet-Gràcia i en Ferran Blanquer, membre de la junta del Cineclub Sabadell, quan es va passar per primer cop la pel·lícula a Sabadell.

Sinopsi: Carlos, és un noi que té, des de nen, una fixació amb el cinema. Ara, casat amb l’Ana continua amb la seva gran afició per les càmeres i s’ha convertit en un reporter. Dedica gran part de la seva vida a la professió. Un dia li passarà quelcom a l’Ana, aquest fet fa que en Carlos se senti culpable de no haver estat més temps amb ella.

-Publicitat-