Pilot Project

0
pilot project

Dissabte 2 de febrer 2019
Estruch. Sant Isidre, 140
21.00 h
Entrades: 10 € / compra online

Pilot Project

Pilot Project és un conjunt de tres peces dels coreògrafs Vero Cendoya, Diego Sinniger i Kiko López. Des de la improvisació, passant per la dansa-teatre i sota la influència de la cultura urbana, el programa permet que els catorze integrants de la jove companyia FRE3 BODIES mostrin el seu talent i, alhora, pretén facilitar la transició entre el període de formació i la incorporació al món professional. Els estudiants aprofundeixen i adquireixen experiències creatives i performatives al costat de professionals de la dansa contemporània nacional i internacional.

Fitxa artística

Clement Hamilton, Marta Gómez, Ombline Huvelle, Maragda Induráin, Aurore Lacombe, Carla López, Justine Marouzé, Pauline Messager, Anna Sagrera, Anna Serra, Eloïse Robin, Oriol Roca, Marta Ruiz, Silvia Scholz, intèrprets
Vero Cendoya, Kiko López, Diego Sinniger, coreografia
Nadine Gerspacher, Nicolas Ricchini, direcció artística
Justine Marouzé, ajudant de direcció artística
Big Story Performing Arts Services, producció

Amb el suport de, Centre Cívic de la Barceloneta, Federació d’Associacions Socio-Culturals Espai 30 y Varium – Espai de Moviment i l’Estruch – Espai de creació de les arts en viu

-Publicitat-