Alien, el company de viatge que ningú desitjaria

0
alien

Dimecres, 27 de febrer de 2019
Agrupació Astronòmica. Prat de la Riba s/n
20.00 h
Entrada lliure

Alien, el company de viatge que ningú desitjaria a càrrec de Jaume Sacasas

Al gènere cinematogràfic del terror hi ha hagut pel·lícules emblemàtiques: Dràcules, Frankensteins o Mòmies ens han omplert de temors nocturns.

En el viatge a la Lluna dels Méliés els selenautes terrícoles ja es van trobar amb uns personatges gens amicals. També moltes vegades s’han trobat fora de la Terra per part d’exploradors espacials com en el cas que ens ocupa. ‘Alien’ (1979) de Ridley Scott, va ser un títol cabdal en aquesta mena de cinema. Va obrir una nova porta a un món de terror espacial gòtic que ha fet les delícies de les noves generacions. Aquesta conferència tractarà del film en qüestió i les seves seqüeles tot passant per unes referències als seus films precedents.

Jaume Sacasas és ex-president de la secció de Meteorologia i Astronomia del Museu Municipal de Badalona. És ex-membre de la Junta Directiva de l’Agrupació Astronòmica de Sabadell i assidu col·laborador en les conferències dels dimecres.

-Publicitat-