Images of broken light
Josep Maria Guix
London Sinfonietta, Geoffrey Paterson
Abel Tomàs, Arnau Tomàs, Josep Colom


Gemma Cascón

En l’era d’spotify, l’obertura d’un cofret que inclou un cd i un llibret esdevé en si mateix un acte de culte. Si a més a més, la peça que tenim entre les nostres mans està editada per l’exquisit segell independent Neu Records podem tenir la certesa que l’experiència que estem a punt de viure serà extraordinària.

Oblidem-nos de tot el que hem escoltat fins ara i obrim ment i esperit a sons absolutament nous. Molt probablement no hi estarem preparats. Potser al principi fins i tot ens envaïrà certa incomoditat. Però val la pena creuar els nostres límits per despertar en una altra dimensió. No cal témer si no som experts en la matèria. Només cal que ens entreguem a allò desconegut. Que ens deixem caure per després volar, sentint la lleugeresa delicada d’una ploma.

Deixem-ho anar tot, deixem-nos anar. Embriaguem-nos de la subtilitat, de l’aparent senzillesa, de la delicadesa. Deixem-nos imprengnar “de la immensitat de les coses petites”. De la brisa sonora, dels haikus sonors. Que els límits del nostre cos no siguin límits sinó canal on el so s’expandeixi.

Desconnectem de tot per connectar-nos als sentits. Oblidem-nos de les mesures espaciotemporals. Buidem-nos de tot. I meravellem-nos de cada imprevist, de cada aparició, de cada presència sonora. Inundem el nostre silenci. I no tinguem por, si en algun moment albirem l’abisme. Confiem, des del cor, i deixem-nos portar en aquest viatge sense mapa cap a les profunditats.

 

Neu Records

Segell independent dedicat a la gravació de música contemporània en formats surround i 3D, així com una plataforma d’interacció entre compositors i intèrprets internacionals. El seu objectiu és produir i editar enregistraments de referència de compositors vius de la manera més fidel possible.

-Publicitat-