Del 26 de juny al 4 d’agost de 2024

El Grec és el Grec i ja porta 48 edicions. El festival d’estiu de Barcelona, que enguany tancarà l’etapa de Cesc Casadesús com a director, referma valors i es planteja buscar l’essència del festival, de les arts escèniques, del talent Barcelona. Una introspecció que li permet retre homenatge també als mestres o recórrer la història del teatre. Però sobretot li permet celebrar les amistats artístiques i les aliances teixides al llarg d’aquests vuit anys i que han fet créixer els artistes, el festival i, amb ell, la ciutat.

Entre les propostes hi ha grans noms de l’escena internacional, imprescindibles del teatre, la dansa o el circ que fan parada a Barcelona dins del festival Grec. Una tria de mestres que són referents i inspiració en les seves disciplines. Lola Arias, Angélica Liddell, Christiane Jatahy, Jan Lauwers, Krzysztof Warlikowski, William Forsythe, Johan le Guilhem o Hofesh Schechter portaran els seus projectes al Teatre Lliure, el Mercat de les Flors o el Teatre Nacional de Catalunya.

L’espai del Teatre Grec es reserva en exclusiva a representants de l’escena barcelonina i catalana, amb artistes i companyies fortament
lligats als festivals dels darrers anys: Sílvia Pérez Cruz, La Veronal, La Brutal, Dagoll Dagom o Baró d’Evel, entre d’altres.

Del 26 de juny al 4 d’agost, el festival s’escampa per una cinquantena d’espais de Barcelona amb 81 espectacles i més de 50 activitats paral·leles.

Text: Grec 2024

Programació: web

Entrades: compra online

-Publicitat-