Del 4 a l 14 de juliol 2024. Eufònic 2024 Festival d’arts sonores, visuals i digital-performatives a les Terres de l’Ebre

La 13ª edició del festival porta un total de 77 artistes al llarg de 10 dies en 12 poblacions de les quatre comarques ebrenques i en més de 35 espais naturals i patrimonials. Activitats musicals, instal·lacions artístiques, espectacles de poesia i dansa, accions sonores, performances i arts visuals a indrets com un camp d’oliveres, una estació de tren en desús, la sala de ball d’una associació musical, una plaça de bous, el saló d’una entitat cultural amb més de 100 anys d’història, un observatori astronòmic o un embarcador al riu Ebre, i amb Amposta com a epicentre dels dies centrals, divendres 12 i dissabte 13.

La programació es concentra en dos llargs caps de setmana: el Pòrtic Eufònic (4-7 de juliol), el preàmbul territorial amb inauguracions de les instal·lacions artístiques i les activitats en espais singulars i  vinculades a productes naturals del territori d’Eufònic Terrala jornada de debat sobre el canvi climàtic al Delta Co-vision i les “colònies digitals” BotCamp; i un segon cap de setmana amb Eufònic Pro a l’Escola d’Art i Cultura de Tortosa i la programació central del festival (11-14 de juliol), majoritàriament a Amposta.

Eufònic 2024 és una experiència sonora i visual ancorada en el paisatge i l’entorn.

Eufònic ha estat distingit amb el Premi Nacional de Cultura 2023, que atorga el CoNCA

Programa

Entrades i abonaments online

Text: Eufònic

-Publicitat-