La Mansarda del Moble, botiga-taller de restauració de mobles antics

0

La Mansarda del Moble no és nova a Sabadell. La Mireia Parera, la seva creadora, va començar aquest projecte l’any 2005 en un petit i acollidor local del carrer Sant Feliu. Però ja se sap que els mobles ocupen lloc i l’espai es va quedar petit. Així que ara enceta nova etapa al carrer Pare Sallarès, en un local molt més gran, acabat d’inaugurar.

Botiga de mobles i taller de restauració

La botiga de mobles ocupa un espai d’uns 100m2, amb aire industrial, un ampli showroom amb peces de mobiliari i objectes amb història que donaran un toc càlid i molt personal a la teva llar. Per qui vagi una mica perdut, també ofereixen assessorament en decoració i interiorisme.

La Mansarda del Moble és també un taller de restauració on treballen sobre el moble o objecte aplicant els tractaments més adients per a garantir-ne la seva conservació tot respectant l’origen i estil de cada moble.

És també un taller de reciclatge de mobles vells on es dona una segona oportunitat a aquelles peces que han quedat en desús, convertint-les en peces úniques, actuals i personals. Hi apliquen diverses tècniques decoratives com decapats, policromies, daurats, decoupage, craquelats, marbrejats, pintura country,….I també fan reixeta, boga i tapisseria.

Finalment, és també un lloc d’aprenentatge. Assessorats i guiats per una restauradora professional, cadascú apren les tècniques adequades i disposa del material necessari per restaurar la seva pròpia peça. Les classes de restauració es fan en grup en un ambient agradable i relaxat.

 

-Publicitat-