Ensenyament de l’astronomia: pràctica i interactiva

0
ensenyament astronomia

Dimecres 20 de febrer de 2019
Agrupació Astronòmica. Prat de la Riba s/n
20.00 h
Entrada lliure

Ensenyament de l’astronomia: pràctica i interactiva a càrrec de Rosa Maria Ros

Per a fer arribar l’astronomia de la forma més atractiva és bo usar l’observació i els models per a fer pensar. Tots nosaltres tenim un cel sobre els nostres caps i és bo utilitzar aquesta facilitat per a presentar l’astronomia de forma pràctica. En aquesta xerrada es presentaran diversos exemples d’això.

Rosa Maria Ros és llicenciada en matemàtiques i doctora en física per la Universitat de Barcelona. Va treballar com a professora a la Universitat Politècnica de Catalunya. És membre de la Unió Astronòmica Internacional, en la qual ha desenvolupat nombrosos càrrecs com a representant espanyola a diverses comissions relacionades amb l’educació i la divulgació de l’astronomia. Ha estat vice-presidenta i presidenta de la comissió d’Educació d’Astronomia i Desenvolupament, així com de la formació de mestres de la UAI.

-Publicitat-