Horta terapèutica i social. Cafè científic

0
horta social

Dimarts 19 de febrer de 2019
UES. Salut, 14-16
19.00 h
Entrada lliure

Horta terapèutica i social

A càrrec d’Andrea Costas, professional d’instal·lació i manteniment de jardins i vivers

Els Cafès Científics són una acció de divulgació científica liderada inicialment per la societat civil que es va posar en marxa el 1998 a Leeds (Anglaterra) amb l’objectiu de parlar de ciència fora de l’entorn acadèmic i d’atraure el públic no habitual. Els Cafès científics de Sabadell s’han unit a la xarxa internacional de Cafès Científics.

Organitza: Associació La Ruda

Hi col·labora: Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de Balears (filial del Vallès Occidental), ADENC, Agrupació Astronòmica Sabadell, Associació La Ruda, Corporació Sanitària Parc Taulí, Fundació Bosch i Cardellach, Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont, Unió Excursionista de Sabadell.

 

-Publicitat-