L’amenaça de les plagues exòtiques sobre els nostres boscos

0
plaga

Dimarts 19 de març 2019
UES. Salut, 14-16
19.00 h
Entrada lliure

L’amenaça de les plagues exòtiques sobre els nostres boscos

A càrrec de Jorge Heras, Enginyer forestal, cap de la Secció de Planificació del Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat de Catalunya.

Els Cafès Científics són una acció de divulgació científica liderada inicialment per la societat civil que es va posar en marxa el 1998 a Leeds (Anglaterra) amb l’objectiu de parlar de ciència fora de l’entorn acadèmic i d’atraure el públic no habitual. Els Cafès científics de Sabadell s’han unit a la xarxa internacional de Cafès Científics

Aquest cicle permet als assistents parlar en un ambient distès i intercanviar opinions sobre temes científics amb un expert de referència.

Organitza: UES

Hi col·labora:  Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de Balears (filial del Vallès Occidental), ADENC, Agrupació Astronòmica Sabadell, Associació La Ruda, Corporació Sanitària Parc Taulí, Fundació Bosch i Cardellach, Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont, Unió Excursionista de Sabadell.

-Publicitat-