Omplim els buits

0
Omplim els buits

Dijous 14 de març de 2019
Casal Pere Quart. Rambla, 69
19.00h
Entrada lliure

Omplim els buits

Presentació de la cooperativa Omplim els buits. Es tracta d’una iniciativa d’economia social de lloguer assequible, en fase de desensenvolupament, que ha d’operat a un total de 35 municipis.

Aquesta cooperativa, que està impulsada per la Confederació d’Associacions Veïnals de Catalunya (CONFAVC) i Gestió Veïnal sccl i persones a títol individual, llogarà habitatges amb un lloguer assequible amb una referència aproximada del 65% del preu de mercat i en condicions òptimes d’habitabilitat.

La diferència amb d’altres cooperatives que ofereixen habitatges de lloguer social és que Omplim els Buits es dirigeix a persones que, si bé haurien de tenir uns ingressos regulars, aquests no són suficients com per a assumir els preus desorbitats del mercat actual de lloguer.

De moment, la cooperativa està cercant habitatges buits a sis territoris: al Vallès Oriental i Occidental, al Baix Maresme, al Barcelonès, al Bages i a Osona. A més es realitzen accions d’anàlisi i d’identificació a altres municipis i/o comarques de quatre territoris més, com és Salt, Vilanova i la Geltrú, El Vendrell i Manresa.

Activitat organitzada pel Teler Cooperatiu.

-Publicitat-