Què gira, el Sol o la Terra? De Tales a Kepler, un debat de 22 segles

0
què gira el sol o la terra

Dimecres 20 de març 2019
Agrupació Astronòmica. Prat de la Riba s/n
20.00 h
Entrada lliure

Què gira, el Sol o la Terra? De Tales a Kepler, un debat de 22 segles

A càrrec Antoni Prunès

Conferència sobre el debat entre els geocentristes i els heliocentristes, des de Tales de Milet (segle VI aC) fins a Johann Kepler (segle XVI) que implicà tots els filòsofs, matemàtics i astrònoms del període. És un treball d’història de les idees, amb uns senzills apunts de geometria per tal de comprendre el tema. Es basa en un centenar d’imatges i esquemes.
Antoni Prunès és diplomat i màster en direcció i organització d’empreses (Escola d’Enginyeria Industrial, Universitat Politècnica de Catalunya), diplomat i màster en gestió urbanística. Va ser tinent d’alcalde d’urbanisme, obres públiques, desenvolupament urbà, grans infraestructures i mobilitat de l’Ajuntament de Terrassa. Li agrada l’astronomia, la literatura i la música. És traductor de Kepler, entre altres.

-Publicitat-