Versions de “La Santa Espina”. Didàctica musical

0
la santa espina

Dimarts 12 de Març de 2019
Auditori Fundació Bosch i Cardellach. Indústria, 18
19.30 h
Entrada lliure

Versions de “La Santa Espina”. Didàctica musical

Uns apunts històrics sobre la història d’aquesta sardana, fruit de la inspiració del músic Enric Morera i del poeta Àngel Guimerà. La que segurament és, encara a hores d’ara, la més popular de totes les sardanes mai escrites.

I una audició diversa i sorprenent d’algunes de les molítissimes versions que se n’han arribat a fer tan aquí a casa nostra com en terres estrangeres. Una veritable miscel·lània d’adaptacions, visions i sonoritats diferents d’aquest autèntic i reivindicatiu himne patriòtic del catalans.

Sessió a càrrec de Jesús Ventura, compositor, director, productor, intèrpret i activista sardanista.

Organitza: Joventuts Musicals

 

-Publicitat-