Art i educació. Una experiència pilot entre Sabadell i Noruega

2
art educació sabadell teatre lasala

Dissabte 1 de juny 2019
Biblioteca del Nord. Navacerrada, 60
10 a 14.00h
Entrada oberta: cal rebre correu de confirmació

Art i educació. Una experiència pilot entre Sabadell i Noruega

Des de LaSala Teatre es vol parlar de la importància d’incloure les arts en el dia a dia dels infants. Reinicien la seva aposta per la investigació i ens conviden a conèixer l’experiència pilot que s’ha organitzat entre Catalunya i Noruega dins el marc del programa “Mestres que es mouen”.

La jornada d’aquest dissabte serà un resum de la feina realitzada en dies previs en tres escoles bressol de Sabadell.

Mestres que es mouen al Festival El Més Petit de Tots

Del dimecres 29 al divendres 31 de maig, Siri Dybwik i Kirsten Halle –les dues
formadores- treballaran amb mestres sobre l’estètica aplicada a l’aula i dinàmiques de
música i veu amb els infants.

Es tracta d’un taller per a mestres d’escola bressol centrat en activitats pràctiques relacionades amb la música i la veu. Com interactuen amb els infants i com es pot potenciar a l’aula?

Aquest programa de formació es va iniciar en el marc del Festival El Més Petits de Tots, amb una jornada adreçada especialment als i a les mestres d’escola bressol. Ara té continuïtat al llarg del curs i es farà la formació a la mateixa escola. L’objectiu és donar eines de treball artístic dins les aules d’una manera integral.

El tancament de les tres experiències serà el dissabte 1 de juny, on s’exposaran les valoracions amb tots els equips de les escoles bressol. La conferència-debat es farà a la Biblioteca del Nord i és oberta a tothom.

Les dues formadores

Siri Dybwik és responsable artística Dybwikdans, un treball que se centra en una profunda relació entre la música i el moviment i el cos col·lectiu. Crear pràctiques artístiques significatives per a nens, pares i artistes és el nucli del seu treball. Siri Dybwik té una gran experiència en dansa contemporània i també en musicoteràpia. És professora a la Universitat de Stavanger.

Kirsten Halle és cantant i professora de música. Treballa com a professora associada a la Universitat de Stavanger, al departament d’Educació Infantil.

-Publicitat-

2 COMENTARIS