Sabadell lliure de sexisme

0
Sabadell lliure sexisme

Divendres 31 de maig 2019
Plaça del Treball
a partir 19.00 h
Gratuït

Jornada Sabadell lliure de sexisme

La iniciativa vol sensibilitzar la ciutadania sobre les violències masclistes, tot apel·lant a la coresponsabilitat de tothom en la detecció i lluita contra qualsevol tipus de discriminació sexista o comportament violent per raó de gènere. En aquest sentit, es vol posar l’accent en el drets de les dones de transitar per qualsevol lloc i gaudir de tots els espais, inclosos els d’oci, en plena llibertat i amb seguretat.

Concerts, jocs i marxa exploratòria

A les 7 del vespre tindrà lloc el concert de Xiula per a infants i durant tota la tarda a la plaça hi haurà un espai de jocs infantils.

A les 19.30h. començarà una marxa exploratòria pel barri de Gràcia. Una activitat adreçada a dones i a càrrec del Col·lectiu Punt 6 que, sota el nom “Et sents segura de camí cap a casa?”, vol identificar punts del barri que es viuen com a insegurs amb la voluntat de contribuir a crear rutes on les dones se sentin més segures i amb la confiança de moure’s per l’espai públic sense por.

A les 10 de la nit, concert del grup de rap Tribade. També durant la jornada s’instal·larà a la plaça el Punt Lila que, en diferents ocasions i sobre tot coincidint amb la Festa Major, surt al carrer per oferir un espai d’informació i orientació per un Sabadell lliure de sexisme, així com d’atenció i/o contenció davant determinades situacions.

Sabadell Lliure de Sexismes és una campanya impulsada per Ajuntament de Sabadell, la Taula de Gènere, Feminismes i LGTBI i associacions i persones compromeses que treballen per una ciutat igualitària, lliure d’actituds sexistes i discriminatòries.

 

-Publicitat-