50 aniversari de l’arribada de l’home a la Lluna

0
home lluna sabadell

Dimecres 12 de juny de 2019
Agrupació Astronòmica. Prat de la Riba s/n
20.00 h
Entrada lliure

50 aniversari de l’arribada de l’home a la Lluna

A càrrec d’Àngel Massallé

El 21 de juliol de 1969, Neil Armstrong va trepitjar la Lluna, culminant així una de les més grans aventures de la humanitat. Durant els tres anys i mig següents, una dotzena d’astronautes van visitar el nostre satèl·lit en el programa tecnològic més ambiciós de tots els temps. D’aleshores ençà, ningú més no hi ha tornat ni es tenen notícies de projectes per fer-ho en un futur immediat. El programa Apol·lo va ser un esdeveniment únic, irrepetible. Aquesta conferència serà un resum d’aquella gran aventura.

Àngel Massallé va ser president de l’Agrupació Astronòmica de Sabadell. Actualment és el coordinador de l’organització de viatges. Col·labora com a divulgador astronòmic en diversos programes de televisió.

-Publicitat-