Darreres notícies sobre el “nine planet”: descobriment o mite… i altres coses

0
nine planet

Dimecres, 19 de juny 2019
Agrupació Astronòmica. Prat de la Riba s/n
20.00 h
Entrada lliure

Darreres notícies sobre el “nine planet”: descobriment o mite… i altres coses

A càrrec de Raimon Reginaldo

Hi ha qui està molt interessat a descobrir el planeta novè. La seva existència serà realitat o continuarà sent un mite, com ja ha passat al llarg de la història. Veurem algunes de les darreres notícies al respecte. A part d’això, aquest any s’han esdevingut notícies importants; en repassarem algunes de manera breu.

Raimon Reginaldo és llicenciat en ciències físiques. Durant molts anys va ser vicepresident de l’Agrupació Astronòmica de Sabadell, i és un col·laborador habitual en cursos i conferències. supernoves.

-Publicitat-