Drets civils, cohesió social i democràcia

0
tània verge drets civils òmnium sabadell

Dijous 27 de juny de 2019
Espai Cultural Àgora. Sol i Padrís, 93
19.00 h
Entrada lliure

Drets civils, cohesió social i democràcia

Tindrem ocasió de parlar amb Tània Verge, professora de Ciència Política, activista feminista i membre de la Sindicatura Electoral de l’1-O.

Aquest acte forma part de la campanya Judici a la democràcia, que Òmnium Cultural impulsa per tal d’evidenciar la vulneració de drets fonamentals que està passant, com la llibertat d’expressió i els drets de reunió, de dissidència política o d’autodeterminació.

Tània Verge és doctora en Ciència Política per la Universitat Complutense i l’Institut Universitari d’Investigació Ortega i Gasset (2005). Ha obtingut també el Diploma in Social Science Data Analysis de la University of Essex. Ha fet diverses estades predoctorals i postdoctorals a les universitats de Yale, Essex i Sussex. Ha estat analista del Centre d’Estudis d’Opinió de la Generalitat de Catalunya (CEO). És la investigadora principal del projecte El impacto simbólico de la representación política de las mujeres i membre de l’equip del projecte Mulh(j)er e Poder: A Representação Política das Mulheres em Portugal e Espanha (IP Nina Wiesehomeier). També col·labora en el grup de treball Political Party Database, co-dirigit per Susan Scarrow i Paul Webb. És membre de la Feminism and Institutionalism International Network (FIIN).

-Publicitat-