Itinerari Sabadell a l’Edat Mitjana. Jornades d’arqueologia

0
arqueologia sabadell jornades

Divendres 14, dissabte 15, diumenge 16 juny 2019
Museu d’Història de Sabadell. Sant Antoni, 13
Cal inscripció prèvia al telèfon 93 727 85 55

Itinerari Sabadell a l’Edat Mitjana. Jornades d’arqueologia

Itinerari per conèixer la formació de la ciutat de Sabadell entre els segles XI i XV, a redós d’un mercat i d’una petita església. Veurem com l’arqueologia i els documents conservats ens ajuden a entendre com devia ser la vila de Sabadello i la vida dels seus habitants. Buscarem en la ciutat actual les traces de la vila medieval, sobretot de les seves muralles, algunes de les restes de les quals encara es conserven i són ben visibles al centre històric, encara que un xic amagades i poc conegudes per a la ciutadania.

En el marc de les Jornades Europees d’Arqueologia

-Publicitat-