Parlem de drets civils. Cohesió social i democràcia

0
parlem drets civils democràcia sabadell iolanda fresnillo

Dijous 13 juny 2019
Fundació Bosch i Cardellach. Indústria, 18
19.00 h
Entrada lliure

Parlem de drets civils. Cohesió social i democràcia

Tertúlia amb Iolanda Fresnillo, sociòloga i activista social.

Iolanda Fresnillo és llicenciada en Sociologia, i activista contra deutes il·legítims i per la justícia política, social i econòmica.. Ha treballat durant més de 15 anys com a investigadora i consultora sobre deute, desenvolupament, finances responsables, polítiques públiques i dinàmiques comunitàries, i ha estat vinculada a l’Observatori del Deute en la Globalització (ODG) des de la seva fundació l’any 2000. També ha format part de la cooperativa Ekona. Ha escrit articles i informes sobre el deute extern i les institucions financeres internacionals.

Aquest acte forma part de la campanya Judici a la democràcia, que Òmnium Cultural impulsa per tal d’evidenciar la vulneració de drets fonamentals que està passant, com la llibertat d’expressió i els drets de reunió, de dissidència política o d’autodeterminació.

Organitza Òmnium Cultural de Sabadell amb la col·laboració de la Fundació Bosch i Cardellach.

-Publicitat-